Commercieel Adviseur Binnendienst

  • Verzekeringen
  • Rotterdan
  • 40 uur
  • 2500-3500

Al 30 jaar actief binnen de verzekeringsbranche en still going strong. Als familie bedrijf gestart en ondertussen uitgegroeid tot een bekende speler. Professioneel en serieus in combinatie met een informele sfeer maakt dit bedrijf een fijne werkgever waar er nog echt naar je geluisterd wordt, jouw inbreng serieus wordt genomen en de klant nog steeds koning is. Niet te groot maar ook zeker niet te klein. Hierdoor kennen de collega’s elkaar ook echt en ben je dus niet het wel bekende nummertje.

What’s in it for me?

In dit traject ga je na een detacheer periode direct in dienst bij de klant. Als er echt een top match is, bestaat de mogelijkheid om direct in dienst te treden. Ze bieden een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket welke past bij je kennis en ervaring. Je komt terecht in een flexibele organisatie in een boeiende branche. Er zijn verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook krijg je personeelskorting op verzekeringen en een uitstekend (premievrij) pensioen.

Jouw dag

Je gaat je bezig houden met het telefonisch benaderen van bestaande en potentiële zakelijke relaties in de Automotive branche met als doel een afspraak in te plannen voor de accountmanager. Ook ondersteun jij de accountmanager Automotive in de planning, voorbereiding en uitwerking van zijn bezoekafspraken. Je behandeld particuliere leads op het gebied van autoverzekeringen met als doel een verzekering optimaal te adviseren aan de klant. Je maakt offertes en muteert in polissen. Je hebt dus een zeer afwisselende functie waarin geen dag het zelfde is.

Wie jij bent?

Je bent communicatief sterk en krijgt energie van veel klantcontact en je werkt aan een goede band met onze Automotive partners. Met jouw servicegerichte en commerciële vaardigheden weet je jouw klanten aan je te binden en het verzekeringspakket uit te breiden. Je hebt een gedreven en proactieve persoonlijkheid, werkt nauwkeurig, bent analytisch, oplossings- en resultaatgericht. Je hebt MBO werk- en denk niveau en bezit een WFT basis en schade diploma bij voorkeur. Als je nog geen WFT diploma hebt ben je wel bereid deze alsnog te behalen. Je bekend bekend met het MS Office pakket en je hebt een commerciële instelling met de bijbehorende werkervaring.
Je bent 40 uur per week beschikbaar en woonachtig in Rotterdam of omgeving.

Solliciteer op deze job

Jouw Coach

Carrera Office helpt je graag verder.

Solliciteer direct

Wat moet je doen? Je hoeft alleen je CV hieronder up te loaden en wij nemen contact met je op. Lang wachten op reactie van ons? Bij Carrera Office niet! Op werkdagen (proberen) wij binnen 24 uur te reageren op jouw sollicitatie. Stuur je een sollicitatie in het weekend? Dan reageren wij op de eerst volgende werkdag. Lukt het niet om je CV up te loaden? Mail dan naar info@carrera-office.nl of bel naar 078-205 30 53 . Wij helpen je graag verder.

Toegestane bestandsformaten: PDF en Word (doc,docx). Max. 5mb

Bedankt

Leuk dat je de eerste stap hebt genomen naar je optimale work-life balance!

Wij hebben jouw sollicitatie in goede orde ontvangen. Lang wachten op reactie van ons? Bij Carrera Office niet! Op werkdagen (proberen) wij binnen 24 uur te reageren. Stuur je een sollicitatie in het weekend? Dan reageren wij op de eerst volgende werkdag.

Wil je zelf ook tussendoor op de hoogte blijven van onze laatste nieuws updates, blogs, whitepapers etc. ? Volg dan Carrera Office op LinkedIn door op deze link te klikken.

Groet,
Team Carrera Office