Even voorstellen: Sebastiaan!

Ik ben Sebastiaan, 35 jaar, samenwonend met mijn vriendin Christa en zoontje Sef. Bij mij is het glas altijd halfvol, probeer alle zaken in het leven positief te bekijken en er elke dag een klein feestje van te maken!

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, vrienden en familie. Van uit eten gaan tot lekker filmpje kijken op de bank. Van af en toe een bezoekje aan de sportschool tot een potje poker!

En hoe ben ik dan bij Carrera Recruitment terecht gekomen?
Ik ben ooit in een ver grijs verleden bij de Rabobank begonnen. Aan de balie op Zuidplein in Rotterdam heb ik mijn eerste meters binnen het bankwezen gemaakt.
Veel geleerd en gezien na 1,5 jaar werd ik benaderd door jawel een recruiter. Of ik het niet interessant vond om op meerdere locaties ingehuurd te worden in mijn toenmalige rol en zo veel ervaring op te doen in verschillende omgevingen.
Dit klonk goed voor mij en zodoende heb ik zelf jaren lang opdrachten vervuld binnen het bankwezen. Van adviseur aan de balie tot coach op een afdeling met 30 adviseurs.

Tussen de bedrijven door vond ik het altijd leuk om nieuwe kandidaten voor te stellen bij mijn werkgever. Als ik dan het bericht kreeg dat ze hierdoor gemotiveerd waren en blij waren met een nieuwe opdracht of baan, kreeg ik zoveel energie dat ik besloot om van arbeidsbemiddeling mijn fulltime job te maken.
Zo gezegd zo gedaan zou je denken! Maar door mijn bankachtergrond zagen de bureaus in eerste instantie die adviseur in mij, maar niet die recruiter die ik graag wilde zijn.

MAAR! De aanhouder wint.
Vanaf 2017 mag ik dit mooie vak dan elke dag uitvoeren. Nu al weer een half jaar geleden kwam ik in contact met Carrera Recruitment. Goede gesprekken gehad, vertrouwen en de uitdaging gekregen om de Office unit verder vorm te gaan geven en uit te breiden.
Een fantastische uitdaging waar ik tot op de dag vandaag heel blij mee ben!
Energie, afwisselend en leuk werk waar alle facetten van een leuke baan voor mij aanwezig zijn!

Bijkomend voordeel is dat ik kandidaten goed kan voorbereiden op het geen wat ze kunnen verwachten door mijn eigen ervaringen!

Wil je nou meer van mij weten of wil je eens sparren over de mogelijkheden om via ons aan de slag te gaan? Stuur mij dan even een berichtje via sebastiaan@carrera-office.nl

Sebastiaan