Ons verhaal

Waar wij in geloven en onderscheiden? 

Vakkennis van de branche in combinatie met het aangaan van diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je carrière. Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar arbeidsbemiddeling een stap verder brengen. Werk en vrije tijd raken steeds meer vervlochten met elkaar en daarom adviseren wij over de beste combinatie hiertussen. Dit is in onze ogen de basis voor een gezonde arbeidsrelatie.

Het zoveelste bemiddelingsbureau? 

Natuurlijk niet! Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Office. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Wij willen werken met bedrijven en kandidaten die out of the box willen en durven denken. En zich niet blind staren op aannames en clichés.

Klinkt goed!

Wij zetten niet zomaar vacatures uit of nemen opdrachten aan. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over hun bedrijfscultuur en de samenhang tussen werk en privé. Dit bespreken we naast de inhoudelijke vakkennis die nodig is voor de functie. Een kandidaat hoeft in onze ogen niet 100% te voldoen aan de eisen. Potentie in combinatie met een goede match en klik is al een grote stap in de goede richting van een ideale match.

Sollicitatieprocedure

Wat bieden we?

Eerste kennismaking! Wat zou je graag willen? Bieden wij wat je zoekt? Bekijk de vacatures, stuur je cv of maak het persoonlijk en bel ons.

Telefonisch contact

Wat wil je? Waar word je gelukkig van en kom jij je bed voor uit? Hoe past jouw werk en privé daarbij? Telefonisch nemen we alles door.

Persoonlijk kennismaken

Persoonlijke kennismaking. We gaan ons voorbereiden want je komt langs voor een gesprek waarin we je verder kunnen adviseren.

Solliciteren

Gesprekkentijd! We coachen je voor je op gesprek gaat. Nuttige tips en natuurlijk de do’s en dont’s krijg je. Je staat er nooit alleen voor, we doen het samen!

Begeleiding

Heb jij een topgesprek gehad? Leuk, tijd om te beginnen! Jij hebt je nieuwe uitdaging gevonden en we gaan alles in orde maken.

Nazorg

Na de plaatsing zit ons werk er niet op. We blijven je volgen, of je nu wel of niet via ons in dienst bent.

Wij willen voor jou de optimale work-life balance. Jouw werk, jouw verhaal, jouw leven. Hoe? Neem snel contact met ons op.

- Carrera Office

Eenmaal bemiddeld en dan tot ziens?

Zeker niet! We blijven in contact en zullen elkaar regelmatig blijven spreken en zien. We bezoeken regelmatig onze mensen en lopen graag eens een ochtend mee op een werk. Uiteraard zorgen we dan altijd voor iets lekkers bij de koffie, een vrijdagmiddag borrel of iets anders leuks!